Fii la curent cu promotiile noastre

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi la curent cu noutatile, promotiile si ofertele speciale.

Aparitii presa

Produse de primavara Biocrop

Articol gazetadeagricultura.info: Pentru culturi de primavara performante, Biocrop propune fermierilor seminte certificate cu genetica de import de generatie noua, testate si selectate astfel incat sa raspunda foarte bine la provocarile locale. Compania activeaza pe piata locala de agribusiness de 10 ani si comercializeaza produse caracterizate prin productivitate, stabilitate, plasticitate ecologica, toleranta genetica la boli, seceta si arsita. In campania de primavara 2017, Biocrop are in portofoliu seminte certificate de floarea soarelui Clearfield, porumb, orzoaica, grau si lucerna.

Hibrizi de floarea soarelui adaptati provocarilor actuale

Articole gazetadeagricultura.info: Floarea soarelui este o cultura de traditie pentru Romania, care ocupa un loc fruntas in cadrul UE ca producator prin prisma suprafetelor: in mod constant 1.000.000 ha in ultimii ani. Printre avantajele culturii de floarea soarelui se numara buna toleranta fata de conditiile de stres termic in comparatie cu alte culturi de primavara. In acelasi timp are o buna capacitate de autoreglare si dezvoltare in conditii tarzii de insamantare. Nu in ultimul rand, este o cultura atractiva prin prisma venitului per hectar. In cazurile cand productia obtinuta provine de la hibrizi cu continut ridicat de acid oleic exista sansa captarii unui bonus fara a fi nevoie de lucrari agrotehnice suplimentare. Biocrop, unul dintre furnizorii de top de seminte certificate de pe piata locala, a consolidat de-a lungul timpului un portofoliu de floarea soarelui adaptat provocarilor actuale

Hibrizi de porumb specializati pentru recolte profitabile si sigure

Articol gazetadeagricultura.info: Cultivat ca planta alimentara, industriala si furajera, porumbul realizeaza cea mai mare productie totala de pe mapamond. Prin usurinta cu care este produs, recoltat si depozitat, a devenit de-a lungul timpului un reper in agricultura mondiala, inclusiv in Romania. Astfel, in 2016 ne-am situat pe locul I in Uniunea Europeana la suprafata cultivata cu porumb si floarea soarelui, cu 25% din total, si ocupam a doua pozitie in topul celor mai mari producatori de porumb recoltat in boabe intre economiile UE, dupa Franta.

Varietati de ultima generatie pentru culturi de primavara

Articol agroromania.ro: Ne aflam intr-o perioada in care agricultultorii romani se confrunta cu diverse obstacole in efortul de a fi competitivi, insa putem observa ca se diferentiaza in piata fermierii care au avut recolte bune intr-un an datorita unui context potrivit de cei care au obtinut performanta in mod repetet printr-o strategie adaptata. Ce au facut in plus cei din urma? Au achizitionat seminte de calitate, certificate, cu potential genetic superior, care sa le valorifice investitia, si au aplicat tehnica agricola corespunzatoare, alaturi de un plan intensiv de tratamente si fertilizare in toate fazele

Floarea soarelui Biocrop: hibrizi pentru performanta in culturi

Articol agroromania.manager.ro Biocrop, unul dintre furnizorii de top de seminte certificate de pe piata locala, a consolidat de-a lungul timpului un portofoliu de floarea soarelui adaptat provocarilor actuale

Soiuri de grau de toamna pentru agricultura performanta

Articol gazetadeagricultura.info: Graul face parte din categoria cerealelor paioase si are o importanta deosebita la nivel mondial, in special datorita ponderii in alimentatia oamenilor. Pe plan local reprezinta de asemenea cultura agricola cu cea mai mare suprafata cultivata (peste 2 mil. hectare insamantate), inregistrand o productie in crestere (in 2016 peste 8,4 milioane de tone, cu 7% mai mult fata de anul anterior).

Culturi performante de cereale paioase cu seminte Biocrop

Articol revistafermierului.ro: Culturile de cereale păioase reprezintă o prioritate pentru agricultura românească prin importanța pentru economie, suprafețele extinse cultivate pe tot teritoriul țării, dar mai ales prin aportul semnificativ al recoltelor în nutriția oamenilor și a anumitor animale. Pentru a obține culturi performante și profitabile, profesioniștii din agricultură știu că, dincolo de tehnologia folosită, factorul determinant este dat de calitatea semințelor utilizate în culturi, genetica și potențialul genetic productiv al soiului ales.

Culturile de triticale, trend ascendent in agricultura locala

Articol agroromania.ro: Triticalele, denumite si triticosecale, sunt o incrucisare intre grau si secara si sunt folosite in special in furajarea animalelor, dar si pentru panificatie sau in producerea de malt. Triticalele au o serie de beneficii nutritionale (datorita aminoacizilor din bob si continutului ridicat de lizina), astfel ca aceasta cultura a devenit foarte atractiva pentru fermierii care au activitate atat in productia vegetala, cat si in cresterea animalelor.

Orzul de toamna in fermele romanesti

Articol agroromania.ro: Orzul se afla printre cele mai vechi plante agricole cultivate, fiind considerata de-a lungul timpului una dintre culturile de toamna de baza. Importanta pe care a avut-o in agricultura internationala si locala se leaga de mutiplele intrebuintatori ale boabelor, care sunt folosite in alimentatia omului, pentru furaj.

Grau pentru recolte profitabile

Articol agroteca.ro: Grâul reprezintă o prioritate pentru agricultura românească, ocupând cea mai mare suprafață cultivată din România. Doar o parte din suprafețe sunt însă cultivate și îngrijite la nivel optim. De la alegerea semințelor până la asigurarea îngrașămintelor și a tratamentelor erbicide, fungicide și insecticide, profesioniștii din agricultură știu că rezultatele de producție depind de fiecare astfel de decizie. Obținerea recoltelor performante nu este niciodată o întâmplare, ci consecința unor investiții inteligente, implementarea unor decizii strategice și bineînțeles a unui efort susținut.

Seminte certificate de cereale paioase pentru culturi performante

Articol gazetadeagricultura.info: Cerealele păioase sunt cultivate în toate zonele țării și reprezintă o prioritate pentru agricultura românească, ocupând suprafețe întinse în fermele locale și având o mare importanță pentru economia națională. Sunt în același timp culturi valoroase prin aportul semnificativ în nutriția oamenilor și a anumitor animale.

Culturi bogate de rapita cu hibrizii Biocrop

Articol agriculturaromaneasca.ro: Culturile de rapiță sunt fără doar și poate cea mai profitabilă recoltă în momentul de față, însă se diferențiază în piață fermierii care au avut recolte bune datorită condițiilor externe potrivite de cei care au obținut performanță prin investiții inteligente. Ce au făcut în plus cei din urmă? Au achiziționat hibrizi rezistenți, cu potențial genetic avansat, care să le valorifice investiția, și au aplicat corect tehnică agricolă corespunzătoare, alături de un plan complet de tratamente și fertilizare în toate fazele.

Hibrizii optimi pentru productii performante de rapita

Articol gazetadeagricultura.info: Culturi bogate, productivitate, randament superior, spor de productie si in final profit – sunt tintele oricarui fermier, indiferent de ceea ce cultiva. Cum se pot insa obtine de fiecare data rezultate pozitive la recolta? Raspunsul este la indemana: prin investitii inteligente si printr-un mix eficient intre folosirea unor hibrizi performanti, cu potential genetic cat mai avansat, si tehnica agricola aplicata corect, alaturi de un plan complet de tratamente si fertilizare in toate fazele.

Principalii hibrizi de rapita recomandati anul acesta

Hibrizi de rapita Biocrop recomandati de Profitul Agricol

Genetica de ultima generatie la Agriplanta

Revista Profitul Agricol - iunie 2014

Oferta primavara 2013 - Revista Ferma

Oferta Biocrop - seminte pentru culturi de primavara - Revista Ferma

Curiozitatea tehnologica si performanta in productie

Articol Profitul Agricol / 17 septembrie 2011

Flexibilitatea tehnologiilor in cultura de rapita

Articol Profitul Agricol / Revista Ferma / 20 iulie 2011

Investitia in ferma vegetala – o investitie necesara, de succes

Articol Profitul Agricol / Revista Ferma / 15 iunie 2011

ASOLAMENTUL – un element cheie in managementul tehnologic al unei exploatatii agricole

Articol Profitul Agricol / 25 mai 2011

Performanta in distributia de inputuri

Articol Profitul Agricol / 6 aprilie 2011

Performanta

Interviu Nicolae Nica - Profitul Agricol / 23 februarie 2011

Alegerea hibrizilor de rapita

Articol Profitul Agricol, Revista Ferma / 25 august 2010

Parteneriat pentru Calitate

Articol Magazinul Agricol, Revista Ferma / 16 august 2010

Productii de peste 4 tone de rapita la hectar

Articol Magazinul Agricol, Revista Ferma, Profitul Agricol / 25 iulie 2010

Beneficiul este in sporul de productie

Articol Profitul Agricol, Magazinul Agricol / 16 iunie 2010

AI O INTREBARE PENTRU NOI? Te rugam sa ne contactezi la: