Fii la curent cu promotiile noastre

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi la curent cu noutatile, promotiile si ofertele speciale.

Aparitii presa

Produse de primavara Biocrop

Articol gazetadeagricultura.info: Pentru culturi de primavara performante, Biocrop propune fermierilor seminte certificate cu genetica de import de generatie noua, testate si selectate astfel incat sa raspunda foarte bine la provocarile locale. Compania activeaza pe piata locala de agribusiness de 10 ani si comercializeaza produse caracterizate prin productivitate, stabilitate, plasticitate ecologica, toleranta genetica la boli, seceta si arsita. In campania de primavara 2017, Biocrop are in portofoliu seminte certificate de floarea soarelui Clearfield, porumb, orzoaica, grau si lucerna.

Hibrizi de floarea soarelui adaptati provocarilor actuale

Cultura de Floarea soarelui are traditie in Romania: 1 mil ha. Hibrizii Biocrop rezista la seceta si isi autoregleaza dezvoltarea, la insamantare tarzie. Este o cultura profitabila si cu continut ridicat de acid oleic

Hibrizi de porumb specializati pentru recolte profitabile si sigure

Cu furnizor de seminte de porumb certificate, Biocrop propune fermierilor hibrizi cu genetica de generatie noua, cu rezistenta la seceta (precum SY VESTAS) si boli, testati si selectionati.

Varietati de ultima generatie pentru culturi de primavara

Articol agroromania.ro: Ne aflam intr-o perioada in care agricultultorii romani se confrunta cu diverse obstacole in efortul de a fi competitivi, insa putem observa ca se diferentiaza in piata fermierii care au avut recolte bune intr-un an datorita unui context potrivit de cei care au obtinut performanta in mod repetet printr-o strategie adaptata. Ce au facut in plus cei din urma? Au achizitionat seminte de calitate, certificate, cu potential genetic superior, care sa le valorifice investitia, si au aplicat tehnica agricola corespunzatoare, alaturi de un plan intensiv de tratamente si fertilizare in toate fazele

Floarea soarelui Biocrop: hibrizi pentru performanta in culturi

Articol agroromania.manager.ro Biocrop, unul dintre furnizorii de top de seminte certificate de pe piata locala, a consolidat de-a lungul timpului un portofoliu de floarea soarelui adaptat provocarilor actuale

Soiuri de grau de toamna pentru agricultura performanta

Graul este o cereala paioasa cu pondere in alimentatia oamenilor, productivitatea acestuia fiind importanta. Un furnizor de top de seminte de grau certificate in Romania este Biocrop.

Culturi performante de cereale paioase cu seminte Biocrop

Articol revistafermierului.ro: Culturile de cereale păioase reprezintă o prioritate pentru agricultura românească prin importanța pentru economie, suprafețele extinse cultivate pe tot teritoriul țării, dar mai ales prin aportul semnificativ al recoltelor în nutriția oamenilor și a anumitor animale. Pentru a obține culturi performante și profitabile, profesioniștii din agricultură știu că, dincolo de tehnologia folosită, factorul determinant este dat de calitatea semințelor utilizate în culturi, genetica și potențialul genetic productiv al soiului ales.

Culturile de triticale, trend ascendent in agricultura locala

Articol agroromania.ro: Triticalele, denumite si triticosecale, sunt o incrucisare intre grau si secara si sunt folosite in special in furajarea animalelor, dar si pentru panificatie sau in producerea de malt. Triticalele au o serie de beneficii nutritionale (datorita aminoacizilor din bob si continutului ridicat de lizina), astfel ca aceasta cultura a devenit foarte atractiva pentru fermierii care au activitate atat in productia vegetala, cat si in cresterea animalelor.

Orzul de toamna in fermele romanesti

Orzul este printre cele mai vechi plante agricole cultivate, fiind considerata una dintre culturile de toamna de baza. Importanta sa se leaga de mutiplelintrebuintatori ale boabelor, in alimentatia omului sau furaj.

Grau pentru recolte profitabile

Grâul este si va fi prioritate pentru agricultura. Erbicidarea graului si alegerea tratamentelor cu fungicide sau insecticide aduc recolte profitabile. Fiecare suprafata trebuie cultivata și ingrijita optim.

Seminte certificate de cereale paioase pentru culturi performante

Articol gazetadeagricultura.info: Cerealele păioase sunt cultivate în toate zonele țării și reprezintă o prioritate pentru agricultura românească, ocupând suprafețe întinse în fermele locale și având o mare importanță pentru economia națională. Sunt în același timp culturi valoroase prin aportul semnificativ în nutriția oamenilor și a anumitor animale.

Culturi bogate de rapita cu hibrizii Biocrop

Articol agriculturaromaneasca.ro: Culturile de rapiță sunt fără doar și poate cea mai profitabilă recoltă în momentul de față, însă se diferențiază în piață fermierii care au avut recolte bune datorită condițiilor externe potrivite de cei care au obținut performanță prin investiții inteligente. Ce au făcut în plus cei din urmă? Au achiziționat hibrizi rezistenți, cu potențial genetic avansat, care să le valorifice investiția, și au aplicat corect tehnică agricolă corespunzătoare, alături de un plan complet de tratamente și fertilizare în toate fazele.

Hibrizii optimi pentru productii performante de rapita

Articol gazetadeagricultura.info: Culturi bogate, productivitate, randament superior, spor de productie si in final profit – sunt tintele oricarui fermier, indiferent de ceea ce cultiva. Cum se pot insa obtine de fiecare data rezultate pozitive la recolta? Raspunsul este la indemana: prin investitii inteligente si printr-un mix eficient intre folosirea unor hibrizi performanti, cu potential genetic cat mai avansat, si tehnica agricola aplicata corect, alaturi de un plan complet de tratamente si fertilizare in toate fazele.

Principalii hibrizi de rapita recomandati anul acesta

Hibrizi de rapita Biocrop recomandati de Profitul Agricol

Soiuri de Grau Romanesti si Straine | Seminte Biocrop

Soiurile de grau romanesc Ellita: Akteur si Arktis, de la Biocrop, isi arata avantajele: culturi cu toleranta la inclinare si frangere, potential ridicat de productie datorita geneticii de ultima generatie.

Oferta primavara 2013 - Revista Ferma

Oferta Biocrop - seminte pentru culturi de primavara - Revista Ferma

Curiozitatea tehnologica si performanta in productie

Articol Profitul Agricol / 17 septembrie 2011

Flexibilitatea tehnologiilor in cultura de rapita

Articol Profitul Agricol / Revista Ferma / 20 iulie 2011

Investitia in ferma vegetala – o investitie necesara, de succes

Articol Profitul Agricol / Revista Ferma / 15 iunie 2011

ASOLAMENTUL – un element cheie in managementul tehnologic al unei exploatatii agricole

Articol Profitul Agricol / 25 mai 2011

Performanta in distributia de inputuri

Articol Profitul Agricol / 6 aprilie 2011

Performanta

Interviu Nicolae Nica - Profitul Agricol / 23 februarie 2011

Alegerea hibrizilor de rapita

Articol Profitul Agricol, Revista Ferma / 25 august 2010

Parteneriat pentru Calitate

Articol Magazinul Agricol, Revista Ferma / 16 august 2010

Productii de peste 4 tone de rapita la hectar

Articol Magazinul Agricol, Revista Ferma, Profitul Agricol / 25 iulie 2010

Beneficiul este in sporul de productie

Articol Profitul Agricol, Magazinul Agricol / 16 iunie 2010

AI O INTREBARE PENTRU NOI? Te rugam sa ne contactezi la: