Fii la curent cu promoțiile noastre

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu noutățile, promoțiile și ofertele speciale.

Hibrizi de porumb specializati pentru recolte profitabile si sigure

22/11/2016

https://www.gazetadeagricultura.info/plante/cereale/433-porumb/19475-hibrizi-de-porumb-specializati-pentru-recolte-profitabile-si-sigure.html

Semintele de porumb Biocrop - Hibrizi de porumb specializati pentru recolte profitabile si sigure

Cultivat ca planta alimentara, industriala si furajera, porumbul realizeaza cea mai mare productie totala de pe mapamond. Prin usurinta cu care este produs, recoltat si depozitat, a devenit de-a lungul timpului un reper in agricultura mondiala, inclusiv in Romania. Astfel, in 2016 ne-am situat pe locul I in Uniunea Europeana la suprafata cultivata cu porumb si floarea soarelui, cu 25% din total, si ocupam a doua pozitie in topul celor mai mari producatori de porumb recoltat in boabe intre economiile UE, dupa Franta.
Pe plan local, unul dintre furnizorii de top de seminte de porumb certificate este compania romaneasca Biocrop, care propune fermierilor soiuri si hibrizi de porumb specializati, cu genetica de import de generatie noua, testati si selectati astfel incat sa raspunda foarte bine la provocarile pietei locale. Compania comercializeaza de 10 ani produse caracterizate prin productivitate, stabilitate , plasticitate ecologica, toleranta genetica la boli, seceta si arsita. Informatii pe larg despre toate produsele sunt disponibile in Catalogul Biocrop 2017 http://biocrop.ro/documents/catalog_2017-92.pdf

PORUMB BIOCROP

Semintele de porumb Biocrop sunt foarte apreciate de fermieri, fiind caracterizate de rezultatele bune, rezistenta la boli si daunatori, precum si prin toleranta crescuta la seceta. Agricultorii pot gasi in oferta companiei un hibrid asa cum si-l doresc: sticlos sau dentat, cu calitate Semolina (excelenta pentru morarit si panificatie), potrivit pentru boabe, furaj, siloz sau biomasa.

1. PORUMB SY VESTAS FAO 370 | dentat

Este un hibrid semi-timpuriu, cu bob dentat, recomandat pentru tehnologie intensiva si caracterizat prin productii ridicate, specifice unei grupe de maturitate superioare, precum si de o foarte buna adaptare in conditii variate de clima si sol. De asemenea, are o toleranta excelenta la seceta si boli, si inaltime mare a plantei.

2. ROBERTO FAO 260 | sticlos

Hibrid timpuriu cu calitate Semolina (excelenta pentru morarit si panificatie), sticlos, pentru boabe si furaj de calitate. Are un indice de plutire foarte bun si se remarca prin rezistenta foarte buna la inclinare si frangere.

3. ADORNO FAO 290 | sticlos

Hibrid cu calitate Semolina (excelenta pentru morarit si panificatie), compact si foarte omogen, caracterizat prin stay green, indice de plutire si rezistenta la inclinare si frangere foarte bune.

4. TORRANO FAO 350 | dentat

Hibrid pentru multiple intrebuintari (boabe, siloz, biomasa), se recolteaza usor si are stay green si digestibilitate bune, precum si un potential de productie foarte ridicat.

Semintele de porumb Biocrop - hibrizi de porumb

Ce spun clientii Biocrop:

Am cultivat SY VESTAS, un hibrid de porumb care suntem foarte multumiti. S-a remarcat prin toleranta foarte buna la seceta, rezultatele de productie ridicate si rezistenta la boli, dar si prin vigurozitate si rasarirea exploziva. Cu siguranta vom continua colaborarea cu Biocrop. (Grupul de firme TCE 3 Brazi, Zarnesti, Neamt) 

Hibridul ROBERTO al companiei Biocrop se caracterizeaza prin rasarirea exploziva, buna vigurozitate in perioada de vegetatie, buna polenizare si gradul ridicat de legare al stiuletilor pe planta. Productia obtinuta in 2016 este de 7 tone / ha. In plus, este un porumb cu continut ridicat de semolina; in urma analizelor a rezultat un IP =14 -20 %, ceea ce este o exceptie pe piata din Romania. Acest indice de plutire recomanda hibridul Roberto pentru a fi utilizat in industria alimentara la extractia fainii grisate. (Ing. Augustin Nealcos, SC Dachim, Turda) 

Oricare dintre produsele companiei pot fi comandate cu usurinta de fermieri, direct de pe telefon prin intermediul aplicatiei BIOCROP, disponibila in App Store si Google Play

Link de download App Store https://goo.gl/1b81V2

 

Link de download Google Play https://goo.gl/uyHeQo

Despre Biocrop

Companie romaneasca cu experienta de 10 ani pe piata locala de agribusiness, Biocrop comercializeaza pe intreg teritoriul Romaniei o gama diversa de seminte, soiuri si hibrizi (grau, orz, triticale, porumb, floarea soarelui, rapita si lucerna) caracterizate prin potential genetic pentru productii mari, rezistenta la principalii factori de stres, productivitate, stabilitate si plasticitate.

Semintele furnizate de Biocrop raspund foarte bine la provocarile pietei prin varietatea genetica pe care o inglobeaza si adaptabilitatea la conditiile agricole si pedoclimatice din Romania.

Biocrop-10ani

Facebook | LinkedIn | office@biocrop.ro

AI O INTREBARE PENTRU NOI? Te rugam sa ne contactezi la:
ARTICOLE RECOMANDATE:
Performanta