Fii la curent cu promoțiile noastre

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu noutățile, promoțiile și ofertele speciale.

Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE SI APLICATIE MOBILA BIOCROP

BUN VENIT!

Utilizand website-ul si/sau aplicatia mobila Biocrop, sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii de utilizare. Daca aveti intrebari in legatura cu prezentii termeni, va rugam contactati Biocrop la adresa: marketing@biocrop.ro.

APLICATIA MOBILA

Aplicatia Biocrop este dedicata utilizatorilor finali (fermieri) care doresc sa plaseze o comanda in reteaua nationala a distribuitorilor Biocrop utilizand smartphone cu sistem de operare Apple sau Android. Biocrop va prelua comanda Dumneavoastra si o va transmite distribuitorului selectat de Dumneavoastra, urmand ca pentru confirmarea datei de livrare si a termenilor de comercializare sa fiti contactat prin datele pe care ni le-ati pus la dispozitie. Aceste termene vor fi agreate de Dumneavoastra si distribuitor. Prin aceasta aplicatie, Biocrop actioneaza ca suport pentru fermier, astfel incat acesta sa plaseze cat mai facil o comanda, si va supraveghea comanda pana la finalizarea ei.

Va atentionam ca disponibilitatea produselor din aplicatie se poate modifica pana la confirmarea comenzii.

Biocrop are dreptul sa refuze sau sa anuleze comenzi plasate in aplicatie, daca are motive intemeiate (abuz de folosire cont, comanda sau utilizator fals, etc). Pentru confirmarea comenzii, vom contacta utilizatorul pe datele de contact trimise prin aplicatie.

Produsele nostre sunt comercializate in concordanta cu legislatia in vigoare, fiind insotite de documente de calitate si factura fiscala.

SECURITATE

Anumite servicii oferite prin intermediul platformelor online Biocrop va solicita inregistrarea si stabilirea unui nume de utilizator si a unei parole. Sunteti responsabil de pastrarea confidentialitatii numelui Dumneavoastra de utilizator, parolei si a celorlalte informatii de cont, precum si in ceea ce priveste orice activitate care are loc in contul Dumneavoastra. Sunteti de acord sa informati imediat Biocrop despre orice utilizare neautorizata a contului sau parolei Dumneavoastra sau despre orice incalcare a securitatii contului Dumneavoastra. Sunteti singurul responsabil pentru actiunile Dumneavoastra sau pentru actiunile oricarei persoane care va utilizeaza numele de utilizator si/sau parola.

Comentariile de pe Platformele Online sau utilizarea neautorizata a materialelor continute pe Platformele Online (textele, pozele / imaginile, logo-urile, graficele sau orice alte elemente de pe platformele online, precum si aranjamentul lor) pot incalca legislatia privind drepturile de autor, legislatia privind confidentialitatea si publicitatea, anumite statute si reglementari privind comunicatiile si alte legi si reglementari in vigoare. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, distribui, modifica, edita, de a crea opere derivate, de a incerca sa obtineti accesul ilegal, de a decompila orice cod, script sau software al platformelor online, fara permisiunea prealabila scrisa din partea Biocrop.

Va multumim pentru toate comentariile, sugestiile, parerile cu privire la activitatea, produsele si platformele online Biocrop. Va atragem insa atentia ca mesajele furnizate de Dumneavoastra nu sunt confidentiale, iar Biocrop le poate utiliza fara restrictii.

MARCA COMERCIALA

Sigla Biocrop este marca inregistrata in Romania. Aceasta marca nu poate fi folosita pentru produse care nu apartin Biocrop. De asemenea, partenerii Biocrop au dreptul de a folosi marca noastra numai in scopurile agreate contractual si cu notificare scrisa catre reprezentantii Biocrop.

FOTOGRAFII SI REPREZENTARI IN WEBSITE SI APLICATIE

Descrierile, fotografiile, graficele sau alte reprezentari ale produselor sunt cu titlu de prezetare si pot suferi modificari.

LEGISLATIA IN VIGOARE. LITIGII SI RECLAMATII

Orice actiune in legatura cu prezentii Termeni va fi reglementata de legislatia statului roman. Orice reclamatie in legatura cu produsele si serviciile noastre va fi adresata in scris, pe adresa societatii (punct de lucru administrativ). Toate litigiile rezultate in urma sau in legatura cu prezentii Termeni si/sau cu utilizarea platformele online, se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele competente din municipiul Bucuresti.

 

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Protectia datelor cu caracter personal constituie pentru noi o preocupare majora, fapt pentru care va asiguram ca datele colectate sunt prelucrate conform prevederilor legale aplicabile.

Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, motiv pentru care Biocrop nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul si siguranta acestor site-uri web. 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal prelucrate de catre Biocrop se refera la furnizarea produselor si serviciilor, statistici si analize, precum si publicitate, reclama si marketing direct (inclusiv primirea apelurilor in actiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri si materiale tiparite), informari cu privire la produse si servicii (inclusiv noile produse si servicii), promotii si concursuri, si orice alte comunicari comerciale inclusiv cele electronice. 

Datele inregistrate pot fi furnizate si partenerilor contractuali ai Biocrop, in vederea prelucrarii de catre acestia in scopul mai sus mentionat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informaţii se face conform legislatiei in vigoare.

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt de natura generala (nume, adresa postala, numere de telefon, adresa de e-mail) si se prelucreaza doar in baza consimtamantului Dumneavoastra.

Datele cu caracter personal colectate electronic vor fi administrate in conditii de siguranta si numai in vederea realizarii scopurilor specificate, conform legislatiei in vigoare inclusiv a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016. Pentru mai multe detalii despre GDPR, click aici.

Biocrop aplica masuri tehnice si organizatorice de prelucrare si siguranta adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva situatiilor accidentale sau ilegale avand ca obiect distrugerea, pierderea, modificarea, dezvaluirea sau accesul neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele. 

Completarea datelor cu caracter personal in formularele de inregistrare (formularul de contact, formularul de abonare la newsletter) aflate pe site reprezinta consimtamantul Dumneavoastra pentru ca datele si informatiile furnizate de Dumneavoastra sa intre in baza de date a Biocrop si a partenerilor sai contractuali.

Drepturile Dumneavoastra privind protectia prelucrarii datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date sunt:

  • Dreptul Dumneavoastra de acces la date;

  • Dreptul Dumneavoastra de a solicita rectificarea si/sau actualizarea datelor;

  • Dreptul Dumneavoastra de a cere stergerea datelor si/sau de a fi uitate;

  • Dreptul Dumneavoastra de a restrictiona nivelul prelucrarii datelor;

  • Dreptul de a mi se comunica orice rectificare, stergere, si/sau restrictionare a prelucrarii;

  • Dreptul la portabilitate – dreptul meu de a transmite datele catre alt operator;

  • Dreptul Dumneavoastra la opozitie (de a ma opune prelucrarii);

  • Dreptul Dumneavoastra de a modifica sau retrage acordul / consimtamantul de prelucrare a datelor;

  • Dreptul Dumneavoastra de a notifica incalcarea securitatii datelor si de a depune sesizare/plangere la autoritatea competenta (ANSPDCP).

Totodata, in vederea exercitarii dreptului de retragere a consimtamantului asupra prelucrarii datelor cu caracter personal puteti solicita stergerea totala sau partiala a acestora prin inaintarea unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Str. Agatha Barsescu, nr. 15B, Prisum Building, etaj 2, Sector 3, Bucuresti, CP 031481 sau prin email la adresa administrativ@biocrop.ro. In cerere se va preciza daca doriti ca informaţtile sa fie comunicate la o anumita adresa (inclusiv email) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.

MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Orice modificare a politicii de confidentialitate va fi publicata pe pagina web a societatii noastre. Biocrop va actualiza aceasta politica de confidentialitate si protectie a datelor personale ori de cate ori va fi necesar astfel incat drepturile Dumneavoastra sa fie respectate.

Intrebarile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina pot fi comunicate la adresa de e-mail administrativ@biocrop.ro.

Datele cu caracter personal (nume, numar de telefon, adresa de email etc) vor fi colectate doar cu acordul Dumneavoastra, atunci cand ni le oferiti voluntar prin inregistrare la newsletter, inregistrarea in aplicatie, participarea la promotii / campanii organizate de Biocrop sau atunci cand ne contactati. Astfel, informarile / comunicarile cu scop publicitar se vor realiza in urma acordului Dumneavoastra. Daca in orice moment doriti sa nu mai primiti materiale din partea noastra, va puteti retrage acordul de comunicare printr-un email trimis pe adresa marketing@biocrop.ro.

Biocrop nu va transmite informatiile Dumneavoastra personale decat colaboratorilor care furnizeaza servicii pentru sau in numele nostru (spre exemplu colaboratori externi marketing sau furnizori externi de servicii IT, precum platformele ERP sau CRM, etc.) si doar in baza unui acord de confidentialitate.

 

In speranta ca veti avea o experienta placuta navigand prin platformele noastre online, va multumim!

AI O INTREBARE PENTRU NOI? Te rugam sa ne contactezi la: